La Masia es compon de dues cases amb 3 habitacions cadascuna. Les dues cases tenen el seu propi saló-menjador, cuina, pati exterior, barbacoa… No comparteixen cap espai ni servei. S’hi pot gaudir d’àmplies sales amb llar de foc, tv, butaques, wifi. La majoria d’habitacions poden ser triples.

A cinc minuts a peu tenim el veïnat de Rocabruna. Està format per un petit nucli de cases disperses on hi trobaràs dos bons restaurants i  l’església romànica de Sant Feliu (segle XII).

Ambdos allotjaments es distribueixen en dues plantes, sent la planta baixa la zona de dia i la superior la zona de nit.

Aquesta zona rural està plena de reconeguts i extraordinaris llocs: Cims de muntanyes fàcilment accessibles (Coma Negra, Costabona …), Camins transfronterers com “El camí de la RETIRADA”, rutes de llarg recorregut, (GR11, GR 5), multitud de senders senyalitzats, recorreguts BTT

Vall Ter és l’estació d’esquí de la Vall de Camprodon. A la Vall del Freser paral·lela a la de Camprodon tenim l’estació d’esquí de Núria amb el famós Santuari de la Verga de Núria.

 Per tota la comarca trobaràs les mostres més representatives de l’aquitectura i l’art romànic. Hi ha dos antics monestirs benedictins: el Monestir de Ripoll de monjos i el Monestir de Sant Joan de les Abadesses de monges.

 Situades en un radi de 6 km tenim: l’església de San Cristòfol de Beget amb el seu retaule barroc i  La Majestat de Beget, l’església de Santa Cecília Molló, les parròquies de Rocabruna i Salarsa, totes de gran interès arquitectònic, presidint amb el seu entorn, uns conjunts paisatgístics singulars.

No et pots perdre la visita al Pont Nou de Camprodon, ni l’excursió a les ruïnes del castell de Rocabruna.

Can Noguer Casa Rural (3HAB) 7+2places
Can Simonet Casa Rural (3HAB) 7+2places
Tota la "Masia Simonet" (6HAB) 14+4places
DESCOBREIX LES NOSTRES RESERVES ESPECIALS
CONTACTAR