En la seva gran sala podreu gaudir de la tranquil·litat d’estar entre boscos i muntanyes, a poca distància del llogaret de Rocabruna. Amplis espais interiors amb llar de foc, tv, butaques, wiffi. Les habitacions, la majoria poden ser triples i algunes fins i tot quàdruples. Totes les habitacions disposen de bany. Espais exteriors, barbacoa, antiga cabana convertida en sala polivalent (taules, taula, jocs …) zona de jocs infantils i la « Era » de 200 m2, que de vegades es converteix en pista de Bàsquet. Les 3 cases tenen el seu propi saló-menjador, cuina, i espai exterior exclusiu. La distribució dels espais permet a la « Casa Pairal » incorporar habitacions de les altres cases, comunicant-les internament al saló de la mateixa. Això ens permet oferir des d’una casa amb una sola habitació, fins a una casa amb 9 habitacions.

A més de les 4 opcions contractables “on line” següents:

« Mas Complert », amb 9 habitacions (màx. 24 places), « Casa Pairal », amb 3 habitacions (màx. 11 places), « Ca la Padrina », amb 2 habitacions (max. 4 + 2 places), « Cal Masover (1 hab) « , amb 1 habitació (màx. 3 + 2 places),« Cal Masover (2 hab) », amb 2 habitacions (màx. 6 +2 places)

Hi ha altres possibilitats que es poden contractar previ contacta (Premi Contactar):

« Casa Pairal + 1 hab Cal Masover », amb 4hab (màx. 14 places), « Casa Pairal + Ca la Padrina » amb 6 hab (màx. 17 places), « Casa Pairal + Cal Masover » amb 6 hab (màx. 19 places), « Casa Pairal + Ca la Padrina + 1hab Cal Masover » amb 7 hab (màx. 20 places).

Mas Soler de Rocabruna està situat a 10 minuts de Camprodon, centre de serveis urbans. Supermercat, CAP, policia, botigues, església, pavelló d’esports, tennis, piscina, golf, centre monumental…

Es troba a uns 100 metres de la carretera pública, separant-se així, de les altres cases del veïnat. És un paratge molt assolellat, d’aquí el nom de la Masia. Les vistes a l’església per l’est i a les muntanyes llunyanes al sud tanquen un paisatge molt obert i atractiu.

Aquesta zona rural està plena de reconeguts i extraordinaris llocs: Cims de muntanyes fàcilment accessibles (Coma Negra, Costabona …), Camins transfronterers com « El camí de la RETIRADA », camins de llarg recorregut, (GR11, GR 5), multitud de senders senyalitzats, recorreguts BTT …

Vall Ter és l’estació d’esquí de « la Vall de Camprodon ». A « La Vall del Freser » paral·lel al de Camprodon tenim l’estació d’esquí de Núria amb el famós « Santuari de la Verga de Núria« .

L’arquitectura més representativa de la comarca, molt valorada des de finals del S XIX degut al moviment cultural de « La Renaixença », és el romànic. Hi ha dos antics monestirs benedictins, a Ripoll de monjos i a Sant Joan de les Abadesses de monges, fundats pel Comte Guifré el Pilós, enterrat a Ripoll, són visitables i de gran interès arquitectònic. A més dels monestirs també són romàniques, la majoria d’esglésies de les poblacions i antigues parròquies de la zona. Situades en un radi de 6 km, tenim les esglésies dels nuclis urbans de Beget i de Molló, les parròquies de Rocabruna i Salarsa de gran interès arquitectònic, presidint sempre el conjunt paisatgístic que formen amb el seu entorn. De l’època romànica hi ha també altres construccions, ponts, el més singular el de Camprodon, restes de castells, un d’ells està en Rocabruna, en un turó amb impressionants vistes sobre Beget i al perfil de la frontera Francesa que recorre els cims del Pirineu de Girona.

Cal Masover 2 (2CHA) 6+2Pax
Cal Masover 1 (1CHA) 3+2Pax
Ca la Padrina (2CHA) 4+2Pax
Can Soler (Manoir) (3CHA) 8+3Pax
Tout le "Mas Soler" (9CHA) 18+6Pax
- RÉSERVATIONS rapporteurs spéciaux -Découvrir - Manoir avec 4 chambres ou plus, groupes, fêtes, ...
CONTACTER