La Masia es compon de dues cases amb 3 habitacions cadascuna. Les dues cases tenen el seu propi saló-menjador, cuina, pati exterior, barbacoa… No comparteixen cap espai ni servei. S’hi pot gaudir d’àmplies sales amb llar de foc, tv, butaques, wifi. La majoria d’habitacions poden ser triples.

A cinc minuts a peu tenim el veïnat de Rocabruna. Està format per un petit nucli de cases disperses on hi trobaràs dos bons restaurants i  l’església romànica de Sant Feliu (segle XII).

Ambdos allotjaments es distribueixen en dues plantes, sent la planta baixa la zona de dia i la superior la zona de nit.

Aquesta zona rural està plena de reconeguts i extraordinaris llocs: Cims de muntanyes fàcilment accessibles (Coma Negra, Costabona …), Camins transfronterers com “El camí de la RETIRADA”rutes de llarg recorregut(GR11, GR 5), multitud de senders senyalitzatsrecorreguts BTT …

Vall Ter és l’estació d’esquí de la Vall de Camprodon. A la Vall del Freser paral·lela a la de Camprodon tenim l’estació d’esquí de Núria amb el famós Santuari de la Verga de Núria.

 Per tota la comarca trobaràs les mostres més representatives de l’aquitectura i l’art romànic. Hi ha dos antics monestirs benedictins: el Monestir de Ripollde monjos i el Monestir de Sant Joan de les Abadesses de monges.

 Situades en un radi de 6 km tenim: l’església de San Cristòfol de Beget amb el seu retaule barroc i La Majestat de Beget, l’església de Santa Cecília Molló, les parròquies de Rocabruna i Salarsa, totes de gran interès arquitectònic, presidint amb el seu entorn, uns conjunts paisatgístics singulars.

No et pots perdre la visita al Pont Nou de Camprodon, ni l’excursió a les ruïnes del castell de Rocabruna.

Can Noguer (3CHA) 7+2Pax
Can Simonet (3CHA) 8+2Pax
Toute la "Masia Simonet"
- RÉSERVATIONS rapporteurs spéciaux -Découvrir - Manoir avec 4 chambres ou plus, groupes, fêtes, ...
CONTACTER