Descobriu per què la Vall de Camprodon s’ha convertit en el destí preferit per als amants de la gastronomia catalana, especialment per aquells que busquen viure l’autèntica experiència de la calçotada.

La Vall de Camprodon s’erigeix com una destinació rural imperdible per als amants de la gastronomia catalana. Entre les seves tradicions culinàries més arrelades, les calçotades destaquen com a àpats comunitaris que atrauen locals i visitants per igual.

Aquest festí, que celebra la deliciosa ceba tendra coneguda com a calçot, es transforma en una experiència única gràcies a la combinació de sabors autèntics. Els calçots es couen a les graelles sobre la flama viva i un cop cuits es pelen per submergir-los amb la salsa romesco, una delícia mediterrània que realça cada mos.

La calçotada no és només una experiència culinària, és un esdeveniment festiu que congrega famílies i amics.

Els allotjaments de Rourevell Turisme Rural situats a Rocabruna destaquen com a espais acollidors i adaptats per gaudir de l’autèntica calçotada catalana, fusionant la tradició de les masies, la disposició de barbacoes amb graelles a l’aire lliure i de la bellesa paisatgística del territori, creant una experiència gastronòmica i festiva memorable a la Vall de Camprodon.

Contacteu-nos avui mateix per reservar la vostra experiència de calçotada i descobriu per vosaltres mateixos el que fa de Rourevell Turisme Rural el lloc ideal per a aquesta tradició catalana.