Turisme Rural Rourevell, reservats tots els drets.

El present web és propietat de Rourevell SL amb CIF B17817875, a partir d’ara, el propietari. Queda prohibida la reproducció total o parcial sense l’autorització expressa de del propietari o dels propietaris de les marques que hi apareixen.

Marca i reproducció de contingut

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es faci sense l’autorització expressa del propietari i/o dels propietaris de les marques, és una infracció que la legislació vigent castiga.

Els noms i logotips exposats en aquestes pàgines són marques comercials registrades, propietat dels seus legítims titulars.
El propietari rebutja tota responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts exposats en aquestes pàgines i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, establir limitacions o restringir-hi l’accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent. El propietari rebutja les responsabilitats que es puguin derivar de qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web. En concret, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços (links), amb les pàgines web d’el propietari.

Limitació responsabilitat

El propietari no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es poden derivar del mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades.

Els usuaris d’aquestes pàgines queden informats que la utilització dels sistemes electrònics de transmissió de dades i el correu electrònic no ofereixen garanties absolutes de seguretat. El propietari s’exonera de qualsevol responsabilitat derivada d’aquests fets.El propietari adoptarà les mesures al seu abast per a la protecció de les dades personals dels usuaris i preservarà la privadesa. L’usuari autoritzaEl propietari per a l’obtenció o captura de dades relatives a la connexió, i eventualment a la utilització de fitxers de verificació o registre en el disc de l’usuari (galetes), solament a l’efecte de funcionament, seguretat i estadístiques, dades que en un eventual tractament de la informació seran dissociades de les dades de caràcter personal. Tot això, d’acord amb la normativa vigent a cada moment sobre protecció de dades de caràcter personal, i en compliment d’aquesta normativa. Cap de les exempcions de responsabilitat contingudes aquí tenen per objecte limitar la responsabilitat d’el propietari de forma contrària a allò que disposen les normatives nacionals aplicables, ni excloure la seva responsabilitat en els casos en què, en virtut de les dites normatives, no es poden excloure.

Pagament en línia

Els serveis oferts en aquesta web es poden contractar a través de una plataforma de pagament en-linia. Aquesta plataforma està integrada a través de Misterplan Sl. CIF. B10387736 (gestor de reserves).

El client haurà de donar la seva targeta de crèdit com a garantia de pagament, sobre la qual es carregarà una bestreta de l’30% en les pròximes hores a la realització de la reserva per part de client.

La resta de l’pagament de l’estada es farà a l’arribada a la casa. Rourevell es reserva el dret de pre-autoritzar la targeta de crèdit abans de l’arribada.

Si cancel·la o modifica la reserva fins a 7 dies abans de la data d’arribada, l’establiment reemborsarà el 30% cobrat com a bestreta. Si cancel menys de 7 dies abans de la data d’arribada el client perdrà el 30% lliurat com a bestreta,
En cas de no-show es podrà procedir a l’càrrec de l’100% de l’total de l’estada

Aquestes condicions són estàndards a mode exemple, les condicions específiques de la contractació estan disponibles al motor de reserva, per cada allotjament.

Condicions de reserva

CONTRACTE DE LES CONDICIONS DE RESERVA CLIENT-PROPIETARI
El propietari de l’establiment està obligat a tenir disponible per al client l’estada contractada en data i forma convinguda, en base a les següents condicions:

CONDICIONS DE PAGAMENT DE LA RESERVA:
El client haurà de donar la seva targeta de crèdit com a garantia de pagament, sobre la qual es carregarà una bestreta del 30% en les pròximes hores a la realització de la reserva per part de client. La resta de l’pagament de l’estada es farà a l’arribada a l’allotjament.

Rourevell es reserva el dret de pre-autoritzar la targeta de crèdit abans de l’arribada.

* Per garantir la seva reserva és necessària una targeta de crèdit vàlida. La propietat es reserva el dret de cancel·lar la seva reserva si la targeta de garantia no fos vàlida per a les transaccions de cobraments de la reserva.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:
Si es cancel·la o modifica la reserva fins a 7 dies abans de la data d’arribada, l’establiment efectuarà la cancel·lació sense càrrecs

Si es cancel·la o modifica la reserva en els darrers 7 dies abans de la data d’arribada, l’establiment carregarà el 30% de l’import total de l’estada, aquest import coincideix amb el cobrat en concepte de bestreta.

Si el dia d’arribada no s’han presentat en l’establiment sense prèvia cancelacion, es podrà carregar el 100% de la reserva.

MODIFICACIÓ DE LA RESERVA:
S’atendran les modificacions de reserves sempre que aquesta modificació sigui anunciada amb temps i de forma que no alteri les restants reserves que la casa tingui per a aquestes dates. Han d’estar d’acord les dues parts, i s’enviarà un nou justificant de reserva, per a qualsevol tipus de modificació acordada. Per efectuar la modificació posar-se en contacte amb en aquest 660.176.354.

NORMES D’ÚS DE L’ALLOTJAMENT
Consultar les Normes d’Ús: https://docs.google.com/document/d/1QR5aHtovjPFKCXCY0Hxv1A0Sq0OzKMVUeG5TLWzGX2E/edit
El compliment pel client de les NORMES D’ÚS DE L’ALLOTJAMENT s’entendran acceptades pel sol fet d’efectuar la reserva.

Aquestes condicions són estàndards a mode exemple, les condicions específiques de la contractació estan disponibles al motor de reserva, per cada allotjament.

Declaració Privacitat Dades

Quan un usuari reserva accepta explicítament les següents condicions:

Responsable: Rourevell SL – NIF: ES B17817875 – Dir. postal: Carrer roc’Olzinelles i Miquel 2, 17500 Ripoll, Girona – Telèfon: 660176354 – Correu electrònic: reserves.rourevell@gmail.com
En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a l’empresa estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

De la següent forma:

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps en fer la reserva accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador. I el prestador es compromet a vetllar per aquestes dades en virtut de la legalitat vigent.
Aquestes condicions són estàndards a mode exemple, les condicions específiques de la contractació estan disponibles al motor de reserva, per cada allotjament.

Dades fiscals

 • Rourevell SL (B17817875)
 • Carrer roc’Olzinelles i Miquel 2
 • 17500 Ripoll – Girona – ES
 • Email de contacto/atención al cliente: rourevell@gmail.com
 • Empresa registrada en el Registro de la Propiedad de Ripoll, Entrada 3057/2009 Diario 9 Asiento 1012.0 Protocolo 3529 a data de 25/10/2004.

Llicències turístiques

Les següents llicències estan cedides a Rourevell SL per l’explotació turística de l’activitat.

 • Mas Soler(Casa Pairal): PG-000719
 • Cal Masover: PG-000723
 • Camprodon Apartaments: HUTG-025072
 • Ca la Padrina: PG-000722
 • Can Noguer: HUTG-011351
 • Can Simonet: HUTG-020838